Book Now

Close

No Fields Found.

Cozy Things By The Lombok Lodge

Een nieuwe collectie ‘Frangipani Stumps’ en andere ‘Cozy Things’ vanuit Lombok is toegekomen in Europa. Een mooie herinnering aan uw recente Indonesië reis en uw verblijf in ‘The Lombok Lodge’.

See Collection

Multifunctioneel

Een trendy tafel. Een multifunctionele bijzettafel. Een originele nachttafel. Leuke decoratie voor uw winterterras. Originele geschenken.

Photo Gallery

Wist je dat?

De prachtige frangipani bloemen afkomstig zijn van de ‘Plumeria Rubra’ – ook wel de Tempelboom of ‘Frangipani’ genaamd? De tempelboom is een harde werker als het op bloemen ‘maken’ voor The Lombok Lodge aankomt. Boeddhisten zien de boom als een symbool van onsterfelijkheid.

Frangipani Flowers Everywhere

Je associeert de unieke ‘Frangipani Trunk’ waarschijnlijk nog steeds met je verblijf in The Lombok Lodge, de gehele ‘Lodge Property’ ruikt immers naar de heerlijk zoet-geurende frangipani bloemen. Nergens ter wereld ruikt het zoals in The Lombok Lodge.

More Cozy Things

Naast de leuke frangipani trunks bieden wij u met genoegen ook andere items uit onze Hotel Boutique in Lombok aan. Zowel online als in onze concept store in Knokke. Zowel leuke items uit Indonesië alsook exclusieve items uit België.

Leuk als origineel geschenk voor vrienden of familie of om je ‘thuis’ een beetje meer ‘cozy’ te maken.

 

See Collection