Be our Guest at Gili Meno

24 November 2020

Een nieuw hoofdstuk is begonnen.
Wees onze gast op Gili Meno!

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van ‘The Lombok Lodge’ hebben we onlangs onze services uitgebreid met een privéstrand op het eiland Gili Meno.

Luxe Beach Gazebos, warme gastvrijheid, palmbomen, heerlijk eten en idyllische tropische landschapskleuren.
Dit is waar The Lombok Lodge op Gili Meno om draait.
Dit is waar ‘Bagno Di Gili’ over gaat.
Luxe, één met zijn natuurlijke, tropische omgeving.

GILI MENO

Gili Meno is het middelste eiland van de Gili Eilanden, in het Noord-Westen van Lombok. Gili Meno is het kleinste en meest idyllische eiland van de drie Gili-eilanden. Kristalhelder water en mooie witte koraalzandstranden, gelegen op ongeveer 15 minuten van The Lodge.

Een strand ver weg van de dagelijkse stress, omgeven door een landschap in een weids panorama dat geschilderd lijkt. Een oase gewijd aan ontspanning. Men kan in 60 minuten rond het eiland lopen of de enige vorm van vervoer op het eiland nemen, een paardenkar of ‘Cidomo’.

BAGNO DI GILI

HET STRAND op BAGNO DI GILI
‘Bagno Di Gili’ bevindt zich bij Turtle Point, het meest perfecte rif om te snorkelen, aan de prachtige noordwestkust van Gili Meno. Elke Beach Gazebo van ‘Bagno Di Gili’ biedt twee ligbedden, twee ligstoelen, een tafel en een kluisje. De exclusieve Gazebos op ‘Bagno Di Gili’ zijn te reserveren op dag basis.

De maximale bezetting per Gazebo is 5 personen.
Bagno Di Gili-dagpassen zijn inclusief 2-gangen strandlunch (voorgerecht + hoofdgerecht / hoofdgerecht & dessert), snorkeluitrusting, handdoeken en Kano / SUP-gebruik

HET RESTAURANT op BAGNO DI GILI
Het gezellige strandrestaurant van ‘Bagno Di Gili’ is perfect voor iedereen die wil ontspannen in een luxe strandomgeving.
Een stijlvol strandrestaurant met heerlijk eten en service.
Een idyllisch decor voor lange lunches overdag.

Of je nu een lichte lunch wilt of een lange middag eten en drinken, de heerlijke eten van Chef Jiwa maakt een perfecte stranddag compleet. De lunch wordt geserveerd tot 17.00 uur en voor de kleintjes hebben we een volledig kindermenu. Een uitgebreide selectie wijnen en champagnes staan voor je klaar, evenals The Lombok Lodge-cocktails, versgeperste sappen en smoothies

Een handige pendelbootdienst tussen The Lodge en ‘Bagno Di Gili’ is beschikbaar.

Ontdek het brede scala aan activiteiten bij ‘Bagno Di Gili’>
Ontdek ons ​​restaurantmenu op ‘Bagno Di Gili’>

BOOK YOUR DAY-PASS

 

HET GILI MENO ECO COTTAGE

De Gili Meno Eco Cottage is de gezellige ‘Island Cottage’ van The Lombok Lodge. The Cottage is gelegen op ‘Bagno Di Gili, het idyllische privéstrand van The Lombok Lodge op Turtle Point Gili Meno.

Tijdens uw verblijf in The Gili Meno Cottage wordt u bedient door uw eigen privéstrandbutler. Uw persoonlijke butler zal u de weg wijzen over het eiland en uw verblijf zo gedenkwaardig mogelijk maken. Dag of nacht en wat het verzoek ook is, uw butler is er om u te helpen met alles, van het uitpakken van uw bagage tot het organiseren van uw maaltijden en excursies.

Ervaar ‘Island Life’ op zijn puurst.
En ja, er kunnen stroomstoringen optreden en de WiFi is mogelijk beperkt.

NU OPEN VOOR RESERVATIES
Vanaf USD 365 ++, gem. / Nacht inclusief à la carte ontbijt en smakelijk stranddiner voor twee.
Boek nu

 

REIZEN NAAR LOMBOK IN 2021

Om uw zorgen weg te nemen, bieden we in deze uitdagende tijden een ontspannen en flexibel annuleringsbeleid.
Boek The Lombok Lodge, combineer je verblijf in The Lodge met een nacht op Gili Meno en breng zoveel wijzigingen aan als je wilt. Om welke reden dan ook.

Nieuwe reserveringen gemaakt voor verblijven tot september 2021 – kunnen op elk moment worden uitgesteld zonder annuleringskosten. Uw 25% ‘non-refundable’ aanbetaling is vereist op het moment van boeken. Als u straks liever annuleert, wordt uw aanbetaling ingehouden als tegoed voor een toekomstige reservering. Houd er rekening mee dat uw nieuwe reservering onderhevig is aan onze kamerbeschikbaarheid en toepasselijke accommodatietarieven tijdens de nieuwe periode van uw voorkeur.
Lees onze recente blogpost over reizen naar Lombok in Corona Times>

 

De Lombok Lodge is open en accepteert reserveringen.
Oprecht verheugd u te verwelkomen, met een brede glimlach achter onze maskers.
100% COVID-vriendelijk met respect voor de ‘New Normal’ Protocols.

Blijf Veilig! Blijf gezond!
Travel Soon!

Ben
Owner The Lombok Lodge Hospitality ®
Whatsapp: https://wa.me/32477296093

Related posts

The Lombok Lodge Liquid Gold

25 November 2021

MADU RAJA TRIGONA When you hear the word “bee” what is the first thought that comes to your mind? Is it maybe the delicious honey? The buzzing sound of bees? Or is it maybe the thought that bees can sting you? If you associate bees..

The Lombok Lodge New Private Villas I 100% Feng Shui

9 February 2021

COMING SOON – OPENING FEBRUARY 2021 The Lombok Lodge Private Villa Estate Luxe Private Beach Villas met 1, 2 en 3 slaapkamers, privézwembad, privé ‘Coconut Grove’ en ‘First-Class’ Butler Services. Lombok Island, Indonesië FENG SHUI IN LOMBOK In de afgelopen ‘Lockdown’ maanden werden de eerste..

Super Sirt Retreat in The Lombok Lodge

29 October 2020

Het valt niet te ontkennen dat Sirt-Foods supergoed voor je zijn. Ze bevatten veel voedingsstoffen en zitten vol met gezonde plantaardige stoffen. Het Sirtfood Diet is een internationale bestseller, verandert de manier waarop de wereld eet en is nu verkrijgbaar in The Lombok Lodge! WAT..