The Lombok Lodge New Private Villas I 100% Feng Shui

9 February 2021

COMING SOON – OPENING FEBRUARY 2021
The Lombok Lodge Private Villa Estate

Luxe Private Beach Villas met 1, 2 en 3 slaapkamers, privézwembad, privé ‘Coconut Grove’ en ‘First-Class’ Butler Services.
Lombok Island, Indonesië

FENG SHUI IN LOMBOK

In de afgelopen ‘Lockdown’ maanden werden de eerste villas gebouwd; ultra modernste technieken en met een volledig scala aan luxe kenmerken en details. Ondanks COVID-19 maken we goede vorderingen op het landgoed. Maar wat ons het meest trots maakt, is dat alle villas zo opmerkelijk in overeenstemming zijn met de #FENGSHUI-richtlijnen. Tijdens een bezoek aan het bouwproject konden we de energiestroom zo verrassend goed voelen.
De stroom van energie die nodig is in deze uitdagende tijden!

FENG WIE?
De betekenis van de term #FENGSHUI – een eeuwenoude filosofie die zijn oorsprong vond in China – is een term die bestaat uit twee Chinese woorden: Feng (wind) en Shui (water) – twee van de meest fundamentele elementen voor het overleven van de mens. Wind en water zijn de twee natuurlijke elementen die overal op aarde stromen, bewegen en circuleren. Wind – of lucht – is de levensadem; zonder lucht zouden we binnen enkele ogenblikken sterven. En water is de vloeistof van het leven; zonder water zouden we binnen enkele dagen sterven.

De gecombineerde kwaliteiten van wind en water bepalen het klimaat, dat historisch onze voedselvoorziening heeft bepaald en op zijn beurt onze levensstijl, gezondheid, energie en stemming beïnvloedt. Deze twee fundamentele en vloeiende elementen hebben altijd een diepgaande maar subtiele invloed gehad op menselijke individuen en samenlevingen. De essentie van deze levengevende elementen is CHI / QI, of levenskracht. Wind en water zijn directe dragers van CHI / QI, omdat hun stromingskwaliteit hun essentiële aard weerspiegelt. Alle levende organismen zijn grotendeels samengesteld uit deze twee elementen.

#FENGSHUI is zodoende de kunst van het ontwerpen van omgevingen in harmonie met de stroom van chi door iemands leefruimte, en deze stroom ondersteunt en versterkt iemands persoonlijke CHI of levenskracht.

FENG SHUI VOOR EEN IDEALE ENERGIE-STROOM
Elke keer dat je leest over aarde, water, vuur, metaal en hout, verwijzen ze naar de vijf elementen. In wezen legt deze theorie uit hoe de oude Chinezen de relatie tussen natuurlijke objecten in deze wereld zien. Feng shui voor rijkdom is een van de meest populaire toepassingen van #FENGSHUI. Maar #FENGSHUI is veel meer dan zijn aantrekkingskracht om rijkdom op te bouwen! U kunt #FENGSHUI gebruiken om een ​​betere kwaliteit van leven te creëren, uw gezondheid te verbeteren, meer harmonie in uw relaties aan te trekken, een succesvolle carrière op te bouwen, enz.

Wist je bijvoorbeeld dat Fengshui-meesters denken dat een villa die tegen de bergen leunt en uitkijkt op de rivieren, veelbelovend is en geluk brengt voor mensen die erin verblijven?

DE LOMBOK LODGE VILLA ESTATE OMGEVING
De Lombok Lodge Villas zijn omgeven door bergen, water en ongelooflijk mooie rijstvelden. Fengshui-meesters geloven dat een villa die tegen de bergen leunt EN tegelijktijd uitkijkt op water, veelbelovend is en geluk brengt voor gasten die erin verblijven.

BERGEN
Het Lombok Lodge Villa Estate wordt ondersteund door bergen. Fengshui-meesters geloven dat de bergen achterin ervoor zorgen dat het pand wordt ondersteund, en dat het gemakkelijker is voor de persoon die blijft om geluk te hebben. #FENGSHUI

WATER
Als een rivier wegbuigt van een villa, is de vorm van de wegbocht als een boog of een oogsthaak – een hint die duidt op verlies van fortuin, disharmonie in het gezin en verlatenheid. De Lombok Lodge Private Villas worden nagenoeg volledig volledig omringd met water. Zo’n sterke hint van beschermd en omarmd worden! In Feng Shui is water immers het symbool van rijkdom en welvaart, kleine rijstvelden in het noorden, oosten en zuiden, de oceaan in het westen.  #FENGSHUI

RIJSTVELDEN
Rijstvelden geven volgens Fengshui het gevoel zeer goed beschermd en veilig te zijn. Daarnaast hebben de grote omringende kokospalmen aan de achterzijde van het landgoed de functie om te beschermen. #FENGSHUI

MILIEU
Geen Yin-eigendom in de buurt – Geen begraafplaats in de buurt – Geen afvalverwerkingssite in de buurt – Geen ziekenhuizen in de directe omgeving (* Het dichtstbijzijnde ziekenhuis bevindt zich op 10 minuten). Geen bioscopen of theaters. De energie van bioscopen en theaters is niet stabiel; de energie gaat eromhoog wanneer een publiek binnenkomt en naar beneden wanneer het publiek vertrekt. De vluchtigheid zal de energieatmosfeer van dat gebied beïnvloeden. #FENGSHUI

DE VILLA ESTATE
OPRIT
De oprit – in stijlvol grijze ‘Basalt’ natuur steen – is niet te smal en ook niet te breed #FENGSHUI
Aan het einde van de T-kruising met de privéweg worden geen villa’s gebouwd, ervan uitgaande dat een T-kruising slecht is Feng Shui #FENGSHUI
De hoofdingang van de Villa Estate is op het oosten gericht.

HET VILLA PAD
Wist je dat een pad dat naar het toegangspunt slingert, wordt beschouwd als een goed Feng Shui-ontwerp, aangezien bekend is dat een recht pad scherpe energieën opvangt? De Chi stroomt ook in een gebogen pad en dit ontwerp is gunstig.
Het pad naar ieder van de 10 villas zal licht kronkelend zijn om te voorkomen dat de energiestroom te snel naar de villa komt.

‘… De deurklink is de handdruk van het gebouw …’

 

DE VILLA TOEGANG
De toegang van iedere specifieke villa is van cruciaal belang voor het benutten van goede energie. Fengshui-meesters geloven dat een gebogen voordeur – de vorm van een gebogen deur lijkt op een grafsteen – de gast vaak noodlottig maakt.

Bij The Lombok Lodge Villa Estate hebben we gekozen voor rechthoekige voordeuren – 280x188cm – in massief donkerbruin ‘Merbau’ hout. Een XL-Deur, want een ander #FENGSHUI Principe is dat de grootte van de voordeur ook in verhouding moet zijn met de rest van de villa. Hoe groter de villa, hoe groter de deur.

De richting van een villa is een ander kritische #FENGSHUI richtlijn. De voordeuren van de villas zijn allen gericht naar het Oosten en het Oosten symboliseert het leven terwijl de zon opkomt vanuit deze richting. De zon brengt licht en energie in deze wereld en daarom worden op het Oosten gerichte eigendommen als het beste beschouwd voor elk type constructie.

De kleur van de deur moet het element van de richting weerspiegelen.
Op het oosten gerichte deuren passen het beste bij bruine #FENGSHUI

HET INTERIEUR VAN DE VILLA
Een overvloed aan open ruimtes. Omdat #FENGSHUI draait om flow. Het is de luxe van open ruimte en veel ademruimte die meer welvaartsenergie aantrekt. In termen van #FENGSHUI betekent dit in feite dat er open ruimte is om meer te genieten. Om meer te creëren, meer te ontdekken en meer te zijn. We verwelkomen krachtige energie in elke villa van het landgoed en als één van de ‘The Lombok Lodge Design Standards’ zullen we het interieur van iedere villa niet overladen met decoratieve items.

Meer #FENGSHUI Essentials;

VOLLEDIGE HOOGTE RAMEN
Ramen op volledige hoogte. Zowel voor slaapkamers, badkamers en de gezellige ‘Media Room’. Zodoende positieve energie binnen te laten komen en negatieve energie te helpen de villa snel te verlaten. #FENGSHUI

OPEN LUCHT
Ruime doucheruimtes in de open lucht voor alle badkamers. Zodoende positieve energie binnen te laten komen en negatieve energie te helpen de villa snel te verlaten. #FENGSHUI

DE BEDDEN
Tijdens de ontwikkeling van het project hebben we ervoor gezorgd dat de bedden niet direct naar de deur gericht zijn. De deur is waar de wind de kamer binnenkomt. Als het bed rechtstreeks naar de deur is gericht, staat het bed rechtstreeks naar de wind, wat schadelijk is voor de gezondheid van mensen. Volgens #FENGSHUI zou je moeite hebben om energie te verzamelen wanneer je naar de windingang #FENGSHUI kijkt tijdens je slaap.

GEEN ROMMEL
Rommel is vastzittende energie en de essentie van rommelige ruimtes – evenals de dominante energie van mensen die in rommelige ruimtes leven – is gebaseerd op angst vermengd met pessimisme.  Vandaar, in  je Lombok Lodge Villa, alleen rechte lijnen en minimalistische ontwerpen #FENGSHUI

DUIDELIJKE ORGANISATIE
Direct verbonden met het concept van een ‘Clutter Clear/ Rommel-Vrije’ Ruimtes is een ‘Clear Organization’. Elk item in uw villa heeft een eigen ruimte, hoe klein ook. Dit maakt uw villa tot een rustig vakantiehuis met sterke en heldere energie #FENGSHUI

PLANTEN & HOUTELEMENTEN
De natuur is de ultieme manifestatie van onbeperkte rijkdom en overvloed, dus hebben we de weelderige energie van de natuur gerepliceerd in The Lombok Lodge Private Villas om u te helpen dezelfde energiekwaliteit aan te trekken #FENGSHUI. Wat dacht je van een prachtige ‘Frangipani Boom’ in je villa?

SPIEGELS
XL-spiegels in onze ruime badkamers #FENGSHUI

20M PRIVÉ INFINITY ZWEMBAD
Met uitzicht op de oceaan.
Perfect om je dagelijkse baantjes te trekken in de privacy van je persoonlijke ‘Coconut-Grove’ tuin. #FENGSHUI

 

WERKT FENG SHUI ALS MAGIE?

Goede #FENGSHUI zal de slechte  #FENGSHUI niet doen verdwijnen.
Het vermijden van het ongunstige als prioriteit en het hebben van een neutrale #FENGSHUI is in veel situaties alvast een overwinning.

Kom en geniet van de positieve #FENGSHUI-stroom bij The Lombok Lodge Private Villas!
Wees onze gast!

Reserveringen zijn nu OPEN voor verblijven vanaf 1 februari 2021.

Ben
Owner The Lombok Lodge Hospitality ®
Whatsapp: https://wa.me/32477296093

Related posts

Super Sirt Retreat in The Lombok Lodge

29 October 2020

Het valt niet te ontkennen dat Sirt-Foods supergoed voor je zijn. Ze bevatten veel voedingsstoffen en zitten vol met gezonde plantaardige stoffen. Het Sirtfood Diet is een internationale bestseller, verandert de manier waarop de wereld eet en is nu verkrijgbaar in The Lombok Lodge! WAT..

The Lombok Lodge Liquid Gold

25 November 2021

MADU RAJA TRIGONA When you hear the word “bee” what is the first thought that comes to your mind? Is it maybe the delicious honey? The buzzing sound of bees? Or is it maybe the thought that bees can sting you? If you associate bees..

Be our Guest at Gili Meno

24 November 2020

Een nieuw hoofdstuk is begonnen. Wees onze gast op Gili Meno! Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van ‘The Lombok Lodge’ hebben we onlangs onze services uitgebreid met een privéstrand op het eiland Gili Meno. Luxe Beach Gazebos, warme gastvrijheid, palmbomen, heerlijk eten en idyllische..