sirt food dieet lombok

Super Sirt Retreat in The Lombok Lodge

29 October 2020

Het valt niet te ontkennen dat Sirt-Foods supergoed voor je zijn. Ze bevatten veel voedingsstoffen en zitten vol met gezonde plantaardige stoffen. Het Sirtfood Diet is een internationale bestseller, verandert de manier waarop de wereld eet en is nu verkrijgbaar in The Lombok Lodge!

WAT IS SIRT?

Het Sirtfood Dieet is gebaseerd op onderzoek aan sirtuins, een groep eiwitten die verschillende functies in het lichaam reguleren. Bepaalde voedingsmiddelen die sirtfoods worden genoemd, kunnen ervoor zorgen dat het lichaam meer van deze eiwitten aanmaakt. De meeste sirtfoods hebben gezondheidsvoordelen bij mensen aangetoond. Het eten van matige hoeveelheden pure chocolade met een hoog cacaogehalte kan het risico op hartaandoeningen verlagen en ontstekingen helpen bestrijden. Het drinken van groene thee kan het risico op beroerte en diabetes verminderen en de bloeddruk helpen verlagen. Kurkuma heeft ontstekingsremmende eigenschappen die gunstige effecten hebben op het lichaam in het algemeen.

De lijst met de “top 20 sirtfoods” – wonderfoods die je helpen snel af te vallen – die door het Sirtfood-dieet worden gegeven, omvatten;
boerenkool – rode wijn – aardbeien – uien – soja – peterselie – extra vierge olijfolie – pure chocolade (85% cacao) – matcha groene thee – boekweit – kurkuma – walnoten – rucola – bird’s eye chili – lavas – Medjool dadels – roodlof – bosbessen – kappertjes – koffie

Lees meer over SIRT > 

AIDAN EN GLEN

Het Sirtfood Dieet is het resultaat van jarenlang onderzoeksonderzoek door de oprichters Aidan Goggins en Glen Matten (UK). Als experts op het gebied van voedingsgeneeskunde en farmacie, zijn Aidan en Glen al lang gefascineerd door de natuurlijke verbindingen die in plantaardig voedsel worden aangetroffen, bekend als polyfenolen, en hoe ze kunnen worden aangewend om de gezondheid te verbeteren en zelfs om ziekten te behandelen. Aidan en Glen waren vooral gefascineerd door de manier waarop de farmaceutische industrie planten en polyfenolen krachtig exploiteerde vanwege hun geneeskrachtige eigenschappen om nieuwe medicijnen te maken, en het feit dat deze polyfenolen vrijwel over het hoofd gezien in de voedingswereld.

Aidan en Glen identificeerden de voedingsmiddelen met de hoogste niveaus van deze krachtige sirtuin-activerende polyfenolen en noemden deze nieuw ontdekte groep wondervoedingsmiddelen ‘Sirtfoods’, en stelden de vraag: wat zouden de resultaten zijn als je een dieet zou volgen dat specifiek rijk is aan deze voedingsmiddelen? Ze waren verbluft door de resultaten. Deelnemers verloren gemiddeld +3 kg in 7 dagen, terwijl ze hun spiermassa behouden of zelfs vergrootten. Het beste van alles was dat ze zich geweldig voelden; boordevol energie, beter slapen en zelfs verbazingwekkende verbeteringen in de huid melden.

SUPER SIRT RETREAT IN DE LOMBOK LODGE

Tijdens vasten of caloriebeperking vertellen sirtuin-eiwitten het lichaam om meer vet te verbranden voor energie en de insulinegevoeligheid te verbeteren. Sirt is een favoriet geworden van beroemdheden en staat erom bekend rode wijn en chocolade toe te staan.

Tijdens je Super Sirt Retreat bij The Lombok Lodge heb je de mogelijkheid om ‘Fase 1’ of ‘Fase 2’ van het Sirtdiet te volgen.
Door fase 1 te volgen tijdens uw vakantie in The Lodge, kunt u in 7 dagen 3 kg afvallen.

FASE EEN – CALORIEBEPERKING EN VEEL GROEN SAP.
Een vliegende start voor je gewichtsverlies. Gedurende de eerste 3 dagen is de calorie-inname beperkt tot 1.000 calorieën. Je drinkt drie groene sappen per dag plus één maaltijd. Je kan je maaltijd(en) kiezen uit het ‘The Lombok Lodge SIRT Menu’, waarbij sirtfoods een belangrijk onderdeel van de maaltijd zijn.

Op dagen 4-7 van fase één wordt de calorie-inname verhoogd tot 1.500.
Dit omvat twee groene sappen per dag en nog twee Sirtfood-rijke maaltijden, die je kan kiezen uit ons sirt-menu

FASE TWEE – GEEN SPECIFIEKE CALORIEBEPERKING & ÉÉN GROEN SAP PER DAG
Tijdens deze “onderhoudsfase” zal je gestaag blijven afvallen. Er is geen specifieke calorielimiet voor deze fase. In plaats daarvan eet je drie maaltijden vol Sirtfoods en één groen sap per dag. Ook hier worden de maaltijden gekozen uit ‘The Lombok Lodge SIRT Menu’.

 

NA JE SIRT VAKANTIE IN DE LODGE

Vertrouw erop dat je aangemoedigd wordt om dit fantastische dieet te blijven volgen na uw SUPER SIRT-verblijf in The Lodge. Er zijn verschillende Sirtfood Dieetboeken die vol staan ​​met recepten die rijk zijn aan sirtfoods.
Je kan sirtfoods ook in je dieet opnemen als tussendoortje of in recepten die je al gebruikt. Bovendien wordt je aangemoedigd om elke dag het groene sap te blijven drinken. Op deze manier wordt je ‘Super Sirt Retreat’ in The Lodge meer een levensstijlverandering dan een eenmalige ‘Retreat’.

Bekijk ‘The Lombok Lodge Superfood’ Menu >
‘The Lombok Lodge Super Sirt Retreat’ – Reserveer Nu >

Wees voorzichtig in deze uitdagenden tijden, zorg goed voor jezelf en blijf vooral gezond!
Tot snel in Lombok!

Ben
Owner The Lombok Lodge Hospitality ®
Whatsapp: https://wa.me/32477296093

Related posts

The Lombok Lodge New Private Villas I 100% Feng Shui

9 February 2021

COMING SOON – OPENING FEBRUARY 2021 The Lombok Lodge Private Villa Estate Luxe Private Beach Villas met 1, 2 en 3 slaapkamers, privézwembad, privé ‘Coconut Grove’ en ‘First-Class’ Butler Services. Lombok Island, Indonesië FENG SHUI IN LOMBOK In de afgelopen ‘Lockdown’ maanden werden de eerste..

The Lombok Lodge Liquid Gold

25 November 2021

MADU RAJA TRIGONA When you hear the word “bee” what is the first thought that comes to your mind? Is it maybe the delicious honey? The buzzing sound of bees? Or is it maybe the thought that bees can sting you? If you associate bees..

Be our Guest at Gili Meno

24 November 2020

Een nieuw hoofdstuk is begonnen. Wees onze gast op Gili Meno! Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van ‘The Lombok Lodge’ hebben we onlangs onze services uitgebreid met een privéstrand op het eiland Gili Meno. Luxe Beach Gazebos, warme gastvrijheid, palmbomen, heerlijk eten en idyllische..