‘A December to Remember’ in Knokke

29 November 2020

Sinds dit weekend is Knokke-Heist extra sfeervol dankzij kerstverlichting in het straatbeeld.

Fonkelende lichtjes en prachtige Kerstbomen.
Sterren in de lucht blinken als nooit te voren.
Licht, warmte en hoop in deze bijzondere periode.

SINTERKLAAS IN KNOKKE

Wist je dat ‘de gezonde zeelucht’ niet zomaar uit de lucht gegrepen is? Zeelucht bevat namelijk jodium, zout en magnesium.
Deze zorgen voor minder stress, een rustgevend gevoel en zelfs vaak ook een genezende factor.
Combineer het nuttige met het aangename, maak het gezellig in deze uitdagende tijden en vier ‘Sinterklaas’ in Knokke!

Reserveer het LombokLodge Living Concept nu van Vrijdag 4 December tot Zondag 6 December, geniet van een gratis, uitgebreid Sinterklaas Ontbijt – in het appartement – op Zondagochtend 6 December én van een extra late check-out op zondagavond!

RESERVEER NU

 

SANTA CLAUS IS COMING

Met ‘The Lombok Lodge Hotel Collection’ online, brengt ‘Santa Claus’ nog steeds alles wat je maar wilt, óok dit jaar! Al onze ‘Cozy Things from Lombok’ staan online in onze ‘Online Kerst Boutique’. Zoals je van ons gewoon bent ‘…With Lots of Love from Lombok…!

Wanneer je beslist om dit jaar  cadeautjes uit Lombok te schenken, schenk je geschenken met #DoubleLove; Liefde voor je familie/vrienden, én Liefde voor Lombok! Als je van Lombok houdt – en natuurlijk van #TheLombokLodgeHotel #LombokLodgeLivingConceptKnokke – zul je het moeilijk hebben om een ​​betere plek te vinden om je kerstinkopen te doen dan in onze ‘Online Kerst Boutique’!

ONLINE SHOP

 

KERST / EINDEJAAR IN KNOKKE

Dit jaar even geen zin in alle poespas die de feestdagen met zich meebrengen?
Kom naar Knokke!

De gemeente Knokke-Heist haalt ook tijdens deze vreemde tijden weer duizenden meters lichtsnoer en lichtslangen tevoorschijn om de straten, pleinen en gebouwen een feeëriek aanzien te geven. Kom genieten van een hartverwarmende kerstsfeer in Knokke!

Kerstshoppen in Knokke

Vrij 11/12 – Zo 13/12 (Min. 2 nachten)
Ma 14/12 – Do 17/12 – SOLD OUT
Do 17/12- Za 19/12 – (Min. 2 nachten)
Za 19/12 – Ma 21/12 – SOLD OUT
Di 22/12 – Do 24/12 – SOLD OUT

KERST IN KNOKKE
Do 24/12 – Za 26/12 – SOLD OUT
Zo 26/12 – Ma 28/12 – SOLD OUT
Ma 28/12 – Woe 30/12 – SOLD OUT

EINDEJAAR IN KNOKKE
Woe 30/12 – Vrij 01/01 – SOLD OUT

2021 IN KNOKKE
Vrij 01/01 – Zo 03/01 – 2 nachten
Vrij 08/01 – Zo 10/01 – 2 nachten

RESERVEER NU

 

KERSTVERLICHTING

Winkelstraten: Dumortierlaan, Lippenslaan, Kustlaan, Sparrendreef en Graaf d’Ursellaan.
De bomen op het Maurice Lippensplein, Oosthoekplein, Anna Bochplein en aan Gemeentelijke Basisschool De Pluim.

Bijzondere gebouwen als het Casino Knokke (vanaf kerstvakantie), Stadhuis, het Sociaal Huis, het kunstwerk van Antonyo Marest in de Strandstraat, diverse kerken en stations.

Aangeklede pleinen: Canadasquare, Gemeenteplein, Lichttorenplein, De Wandelaar, De Bolle, De Kinkhoorn, Heldenplein en Stationsplein Heist , de kernen van Westkapelle en Ramskapelle, Tijl en Neleplein.

 

LICHTKUNSTFESTIVAL: LIGHT ART

Ook de prachtige creaties van het Lichtkunstfestival zullen de kerstbeleving naar een hoger niveau tillen in Knokke-Heist.

Van 5 december tot en met 3 januari licht de gemeente voor het derde jaar op rij op tijdens het lichtkunstfestival Light ART. Verschillende lichtkunstenaars lieten zich inspireren door de grote meesters van de kunst, zoals o.a. Keith Haring en Van Gogh. Maar liefst 8 lichtkunstwerken maken je wandeling met je bubbel extra sfeervol.

Knokke-Heist hecht veel belang aan de veiligheid en gezondheid van de bezoekers. Uiteraard zal alles steeds worden georganiseerd binnen de mogelijkheden die de op dat moment geldende COVID-19-maatregelen toelaten.

Meer informatie en concrete data > https://lichtfestivalknokkeheist.be/en/light-festival-knokke-heist/
Bron: https://www.myknokke-heist.be

 

Make it ‘A December to Remember’!
Fijne Feestdagen!

Categories
Knokke

Related posts

‘Lombok’ komt naar JOU toé voor Kerst!

19 November 2020

Het begint al veel op Kerstmis te lijken en we zijn bijna terug in de mooiste tijd van het jaar. Here Comes Santa Claus! Helaas met Gezichtsmaskers enPlexiglas, en ook met Kerst-Inkopen ‘Anders-Dan-Anders’ dit jaar. Hier in ‘The Lombok Lodge’ betreuren het ten zeerste dat..

The Lombok Lodge New Private Villas I 100% Feng Shui

1 November 2020

COMING SOON – OPENING FEBRUARY 2021 The Lombok Lodge Private Villa Estate Luxe Private Beach Villas met 1, 2 en 3 slaapkamers, privézwembad, privé ‘Coconut Grove’ en ‘First-Class’ Butler Services. Lombok Island, Indonesië FENG SHUI IN LOMBOK In de afgelopen ‘Lockdown’ maanden werden de eerste..

Super Sirt Retreat in The Lombok Lodge

29 October 2020

Het valt niet te ontkennen dat Sirt-Foods supergoed voor je zijn. Ze bevatten veel voedingsstoffen en zitten vol met gezonde plantaardige stoffen. Het Sirtfood Diet is een internationale bestseller, verandert de manier waarop de wereld eet en is nu verkrijgbaar in The Lombok Lodge! WAT..